jak pečeme pizzu u nás 

Těsto

Těsto to je základ každé dobré pizzy. Po upečení musí být při okrajích malinko křupavé, ale ne až moc tvrdé tak aby byl výsledek dokonalý.

pizza historie

Předchůdkyni dnešní pizzy připravovali již ve starověkém Egyptě odkud ji po čase převzali Římané a tím se vlastně dostala do Itálie. Název pizza pochází od slova picea, označuje placku z kynutého těsta na kterou se kladly další ingredience. V 18. století se na placky začaly přidávat rajčata a tím vznikla pizza tak jak ji známe dnes.

pizza od profíků z Kolína

Výborná pizza vznikne jen správnou kombinací lidí, které baví jejich práce, výběrem skvělých surovin, vymazleným postupem výroby a správným pečením.

Připravovat jídlo nás skutečně baví až budete v kolínském Futuru tak se určitě stavte a kousek ochutnejte. Kromě pizzy pro vás máme i jiné speciality jako zeleninové saláty, gyros z hotových jídel pak skvělé rizitto, lasagne nebo gnocci.

Správná teplota a doba pečení zaručí perfektní gurmánský zážitek na kterém si pochutnáte vy, vaši přátelé i rodina. Přejeme dobrou chuť 🍕